Impulsen la primera edició d'Hostalric d'Art

A la Fira d'Art Contemporani dels dies 4 i 5 de juny s'espera la participació de més de 40 artistes i col·lectius

Un dels espais on es farà Hostalric d'Art
Un dels espais on es farà Hostalric d'Art | Hostalric Art
Redacció
26 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:05h
El Claustre de l'Ajuntament d'Hostalric acollirà la primera edició de la Fira d'Art Contemporani, Hostalric d'Art, els pròxims dies 4 i 5 de juny.
 
L'antic Convent de principis del s. XVII, avui convertit en ajuntament i Centre Cultural, conjuntament amb la sala Benet Frigola, torre medieval convertida en sala d'exposicions que representa un fabulós exemple arquitectònic de upcycling, esdevindran durant dos dies en un focus de l'art contemporani de Catalunya
 
El certamen Hostalric d'Art recollirà l'obra de més de 40 artistes i col·lectius com Drap Art, Nidart, o Viu Art, vinguts de diferents indrets de Catalunya. L'exposició abastarà en grandàries i formats totes les disciplines: pintura, escultura, art digital, vídeo art, fotografia, música... La mostra intenta reunir la totalitat de les inquietuds artístiques actuals en un entorn únic, barrejant l'arquitectura medieval amb les últimes tendènciesa i mostrant la diversitat creativa actual, expliquen els impulsors de la iniciativa.

La inauguració d'Hostalric d'Art es farà el dissabte 4 de juny a les 11 del matí i es podrà visitar fins les 21 hores. El diumenge dia 5 de juny l'horari de visita serà des de les 11 del matí fins les 16 hores.