1 de 10
participació ciutadana

Breda portarà a terme els quatre projectes més votats dels Pressupostos Participatius 2022

La compra d'un forn i material per a que els usuaris del Taller de Memòria puguin fer activitats de cuina, opció més votada

Pressupostos participatius de Breda 2022 | Aj Breda
per Redacció, Breda, Catalunya | 26 de maig de 2022 a les 11:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat dimarts 24 de maig va finalitzar el procés de Pressupostos Participatius 2022 de Breda amb l’escrutini públic que es va celebrar a l’Espai Jove. En l'edició d'enguany l'Ajuntament de Breda va pressupostar una partida de 25.000€ per a executar diferents propostes fetes i triades per la ciutadania.

En total van participar a la fase de votació un total de 90 electors, que van emetre 395 vots, ja que cada persona podia triar fins a 3 opcions. La proposta més votada va ser la compra  d'un forn i material per a que els usuaris del Taller de Memòria puguin realitzar activitats de cuina, amb 70 vots. La segona opció preferida pels veïns i veïnes de Breda va ser la senyalització de masies i cases de pagès al municipi amb 65 vots.


Altres dues opcions votades van ser per la proposta de material per a activitats i classes d'escacs a Breda amb 51 vots i nou equip de so i de megafonia per al Camp de Futbol Municipal amb 29 vots.

Tot i els resultats, es duran a terme totes quatre propostes, ja que entre totes no superen la partida pressupostària destinada a aquest procés. 


Amb aquest procés participatiu l'Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat, transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d’ajustada a les prioritats ciutadanes.

Altres notícies que també et poden interessar


 

 

Participació