Breda portarà a terme els quatre projectes més votats dels Pressupostos Participatius 2022

La compra d'un forn i material per a que els usuaris del Taller de Memòria puguin fer activitats de cuina, opció més votada

Pressupostos participatius de Breda 2022
Pressupostos participatius de Breda 2022 | Aj Breda
Redacció
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:40h
Aquest passat dimarts 24 de maig va finalitzar el procés de Pressupostos Participatius 2022 de Breda amb l’escrutini públic que es va celebrar a l’Espai Jove. En l'edició d'enguany l'Ajuntament de Breda va pressupostar una partida de 25.000€ per a executar diferents propostes fetes i triades per la ciutadania.

En total van participar a la fase de votació un total de 90 electors, que van emetre 395 vots, ja que cada persona podia triar fins a 3 opcions. La proposta més votada va ser la compra  d'un forn i material per a que els usuaris del Taller de Memòria puguin realitzar activitats de cuina, amb 70 vots. La segona opció preferida pels veïns i veïnes de Breda va ser la senyalització de masies i cases de pagès al municipi amb 65 vots.

Altres dues opcions votades van ser per la proposta de material per a activitats i classes d'escacs a Breda amb 51 vots i nou equip de so i de megafonia per al Camp de Futbol Municipal amb 29 vots.

Tot i els resultats, es duran a terme totes quatre propostes, ja que entre totes no superen la partida pressupostària destinada a aquest procés. 

Amb aquest procés participatiu l'Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat, transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d’ajustada a les prioritats ciutadanes.

Altres notícies que també et poden interessar