Sergi Prats de l'Institut Vilamajor i Marta Collet de l'IE Pallerola premiats al Concurs Fotografia Matemàtica

L'alumne vilamajorí ha guanyat un segon premi amb la foto «Juguem a baldufes» i la celonina amb «Esquiant la paràbola» el tercer

Jugant a baldufes, premiada a Fotografia Matemàtica 2021 - 2022
Jugant a baldufes, premiada a Fotografia Matemàtica 2021 - 2022 | Sergi Prats Safont
Redacció
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:33h

Esquiant la paràbola, premiada a Fotografia Matemàtica 2021-2022 Foto: Marta Collet


L'alumne de l'Institut Vilamajor de Sant pere de Vilamajor, Sergi Prats Safont, ha guanyat el segon premi del concursFotografia Matemàtica amb la foto Jugant a Baldufes, mentre que al'alumna de 3r d'ESO de l'IE Pallerola de Sant Celoni, Marta Collet Torrent, se li ha concedit el tercer premi amb la fotografia Esquiant la paràbola. Tots dos estudiants ho han fet en el nivell GeoGebra. El concurs és una activitat organitzada per l'ABEAM (Associació de Barcelona per l'Ensenyament i l'Aprenentatge de les Matemàtiques). Es va iniciar l'any 2000 per celebrar l'Any Mundial de les Matemàtiques i aquesat curs 2021-2022 se celebra la 23a edició.
 
Entre els objectius bàsics que es busca amb Fotografia Matemàtica és fer veure a l'alumnat de primària, secundaria, batxillerat, cicles formatius i al professorat que les matemàtiques estan immerses en la realitat que ens envolta. També fer un treball matemàtic diferent al que es fa habitualment a les aules plantejant activitats per a la diversitat de l'alumnat.
Arxivat a