Millorar l'aspecte general del cementiri de Gualba, proposta guanyadora de pressupostos participatius

Les millores que proposa l'Associació Casal Sanmartí té un pressupost de 12.500 euros

Cementiri de Gualba
Cementiri de Gualba | NBM
Redacció
24 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:29h
Millorar l'aspecte general del cementiri ha estat l'opció guanyadora del procés de pressupostos participatius de l'Ajuntament de Gualba. Presaentada per l'associació Casal Sanmartí ha obtingut 19 suports dels veíns i veïnes del municipi. Els impulsors de la proposta consideres que "una millora del cementiri ajudarà a sentir-se millor a les persones que hi van a recordar els seus éssers estimats i a millorar la nostra imatge com a poble, que no oblida als que ens han precedit".

La millora, amb un pressupost de 12.500 euros, consistirà en tornar a pavimentar el terra de la part vella, millorar el sistema d'aigua, buscar una solució més estètica per l'accés al magatzem i els nínxols buits. També arreglar les esquerdes i pintar, així com arreglar la vegetació existent i plantar-ne de nova.

La proposta guanyadora ha passat per davant d'altres opcions com la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics (16 suports), millores de zones de lleure infantils (14 suports), tirolina a Royal Park (14 suports), gronxadors a Royal Park (14 suports) i col·locar un radar al carrer Martí Joan (1 suport).