Escenes de pànic a Llinars del Vallès: portes que no s'obren i vidres trencats a causa del fum

Un incident mecànic en un tren entre Figueres i Barcelona provoca el nerviosisme entre els usuaris, que acaben sent transbordats a un altre comboi

L'R4 de Rodalies acumula retards de fins a mitja hora
L'R4 de Rodalies acumula retards de fins a mitja hora | ACN
Victor Rodrigo
24 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:48h
Nova jornada amb incidents a la xarxa ferroviària de Catalunya. A l'estació de Llinars del Vallès s'han viscut escenes de pànic, segons denuncien diversos usuaris a les xarxes, a causa d'un incident mecànic en un comboi. Un tren que cobria el trajecte Figueres-Barcelona s'ha aturat a l'estació del Vallès Oriental a causa dels eixos enfrenats de l'aparell. Aquest fet ha provocat que sortís fum i comencés a inundar certs vagons.

A causa d'aquest incident, les portes dels combois no s'obrien. Com expliquen els mateixos usuaris, han hagut de trencar els vidres per intentar fugir del fum. Diversos viatgers parlen d'escenes de pànic per intentar agafar aire a causa de les portes tancades, que s'han acabat obrint més tard. L'incident s'ha produït cap a les 8.30 hores.
  L'R4 presenta retards de mitja hora
La xarxa ferroviària de Catalunya també viu retards de més de mitja hora en una de les seves línies principals. L'R4 de Rodalies acumula retards de fins a mitja hora per una incidència en la infraestructura que s'ha produït durant les tasques de manteniment que Adif realitza a la xarxa, segons informa Renfe. A conseqüència d'això, se circula per via única entre Monistrol i Sant Vicenç de Castellet.