El primer equip femení del Club Bàsquet Sant Celoni puja a 2a Catalana

Han treballat des del primer entrenament de manera molt seriosa i regular

El sènior femení del CB Sant Celoni tornarà a ajugar a 2a Catalana
El sènior femení del CB Sant Celoni tornarà a ajugar a 2a Catalana | CB Sant Celoni
Redacció
23 de maig del 2022
Actualitzat el 24 de maig a les 12:53h
El primer equip femení del Club Bàsquet Sant Celoni ha aconseguit un gran objectiu: pujar a 2a Catalana. Aquest equip femení s'ha caracteritzat tota la temporada per la seva constància i esforç. Han treballat des del primer entrenament de manera molt seriosa i regular fins marcar-se l'objectiu de pujar de categoria, fet que s'ha assolit de manera definitiva aquest dissabte 21 de maig, contra el Safa Claror. En el partit decisiu, les celonines no van estar soles, ja que una seixantena d'aficionats es van desplaçar a Barcelona per donar-los suport.

Cal destacar la bona coordinació tècnica entre els entrenadors del sènior i el júnior, ja que en moltes ocasions les jugadores del júnior femení han ajudat a fer possible l'objectiu. La plantilla del sènior des d'un inici ha estat justa i se li ha sumat alguna lesió d'alguna jugadora important que ha provocat aquest treball entre els dos equips.

La 2a Catalana no serà una categoria nova per al primer equip del Club Bàsquet Sant Celoni ja que en altres moments de la història de l'entitat ja hi havien jugat, també a primera catalana. El proper diumenge 29 jugaran l’últim partit de lliga al Pavelló 11 de setembre i aprofitaran per fer la celebració amb la resta del club i l'afició.

 
Arxivat a