1 de 10
poesia

Vuit poetes participaran en el X Festival de Poesia de Sant Celoni

Tindrà llooc dissabte vinent amb la participació de: Perejaume, Dolors Miquel, Misael Alerm, Andrea Ambatlle, Jaume C. Pons Alorda, Anna Gual, Blanca Llum Vidal i Enric Casasses

Els vuit poetes participants en el X Festival de Poesia de Sant Celoni | Diversos
per Redacció, Sant Celoni, Catalanya | 17 de maig de 2022 a les 13:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest proper dissabte 21 de maig Sant Celoni es tornarà emplenar de poesia amb la celebració de la desena edició del Festival de Poesia. Deu anys que sota la presència del Montseny i del Montnegre, Sant Celoni reuneix un any més a algunes de les veus poètiques més remarcables de la llengua catalana. De diferents procedències, edats i estils literaris. Veus bregades en el fet poètic, reputades i versades en l'oralitat. Un festival a mode de petit tast, per provar d'assolir la descoberta recíproca, de Sant Celoni i del pols de la poesia catalana actual.

Un festival amb recitals de vuit poetes i poeteses: Perejaume, Dolors Miquel, Misael Alerm, Andrea Ambatlle, Jaume C. Pons Alorda, Anna Gual, Blanca llum Vidal i Enric Casasses.


El festival començarà a les sis de la tarda a Can Ramis i la cloenda és prevista a les vuit del vespre amb tots els poetes participants, i concert de la Sant Celoni Memorial Orquestra & Tra-la-la Band. L'organitza l'Ajuntament de Sant Celoni a través de l'Àrea de Cultura i la cooredinació addicional de Pau Gener Galin.

 

Participació