Joan Ramon i Bernabé: «Llinars del Vallès m'enamora»

El candidat a l'alcaldia del PSC, que ha tingut el suport de Salvador Illa, ha destacat la intenció de portar a terme diversos plans i reptes pel municipi si és alcalde

Joan Ramon i Bernabé, candidat del PSc a l'alcaldia de Llinars del Vallès el 2023
Joan Ramon i Bernabé, candidat del PSc a l'alcaldia de Llinars del Vallès el 2023 | Jordi Purtí
16 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:10h
"Llinars del Vallès m'enamora", aquest és l'eslògan que ha fet servir Joan Ramon i Bernabé en la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Llinars del Vallès a les eleccions del maig de 2023, encapçalanta la llista del PSC. Un eslògan per englobar les línies programàtiques que aplicaraà si, els veïns i veïnes del municipi, li fan confiança a les urnes.

Joan Ramon i Bernabé, que actualment ja és regidor del PSC a l'oposició a l'Ajuntament de Llinars del Vallès, repeteix com a candidat i assegura que se sent il·lusionat i compromés. Pels socialistes "la política és això: compromís i servei públic", ha manifestat.

Reconeix que durant els anys de mandat de Martí Pujol, l'actual alcalde, Llinars del Vallès ha avançat i s'han fet millores "molta totxana, ha remarcat, però ara assegura que cal un nou impuls i Joan Ramon té el convenciment que "som l'alternativa per fer que el poble sigui al mapa pels seus esportistes, la cultura, l'entorn, els artistes i les empreses, i no pas pels escàndols".

Plans i reptes
Entre els seus projectes de futur hi ha l'elaboració d'un Pla Local de Seguretat.La plantilla de la Policia Local de Llinars del Vallès ha de créiuxer amb més agents i menys interins. També té la intenció de posar en marxa la policia de barri.

Entre les seves propostes també hi ha un Pla Integral per a la Gent Gran. Acompanyament a aquelles persones grans que viuen soles i aplicar reformes als habitatges per a una millor mobilitat.

El candidat socialista tanmateix té en ment un Pla de Barris amb millores als carrers i a les voreres i dotar-los d'equipaments.

I un Pla d'Habitatge amb ala gent jove a l'horitzó. Assegura que Llinars del Vallès disposarà de 200 habitatges de lloguer o compra a un preu assequible (50 ja a la primera legislatura que governin). Totes les promocions, diu, hauran de tenir un 20% d'habitatge social.

Entre els reptes que es proposa són la recuperració de la riera Giola perquè sigui un espai de vianants i no pas d'aparcament pert a vehicles. També la recuperació del riu Mogent i la seva llera perquè deixi de donar l'esquena al municipi i que els veïns i veïnes de Llinars del Vallès tornin a disposar d'una piscina descoberta.
 

Joan Ramon I Bernabé i Salvador Illa a Llinars del Vallès Foto: Jordi Purtí


Salvador Illa: Fer sentir la nostra veu als municipis el 2023
El candidat socialista de Llinars del Vallès ha rebut el suport de Salvador Illa, cap de l'oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari del PSC. En la seva intervenció ha destacat les fermes conviccions  de Joan Ramon i Bernabé pel seu "treball amb constància i de picar molta pedra", de pensar amb tothom amb educació i respecte "lluny de la bronca permanent".

Salvador Illa no ha defugit del moment que viu Catalunya i assegura que el model que s'ha d'aplicar als municipis és que el el PSC intenta aplicar al Parlament de Catalunya "ser útils". Ha remarcat que hi ha dos partits que sempre es barallen i no governen "no fan res". No funcionen, ni funcionaran", per això intentem fer una alternativa.

El primer secretari del PSC destaca que a Catalunya no hi ha rebuig cap als socialistes, ans el contarri hi veu "simpatia, il·lusió i reconeixement. també un PSC que s'eixampla". Per això destaca que el 2023 és molt important a nivell electoral "la nostra veu s'ha de sentir en els municipis de Catalunya". Illa fa una crida a tornar a recuperar la presencialitat.