Minyons Escoltes i Guies de Catalunya reuneix més de 650 joves a Sant Celoni per canviar el model d'entitat

Sota el lema «Canviem per canviar el món» l’objectiu principal és treballar les propostes de nou model d’entitat

Més de 650 Minyons Escoltes i Guies de Catalunya seran a Sant Celoni aquest cap de setmana
Més de 650 Minyons Escoltes i Guies de Catalunya seran a Sant Celoni aquest cap de setmana | MEG
Redacció
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 23:09h
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) ho té tot a punt per celebrar l'Emboliquem la TroCa, la trobada que reuneix caps i responsables associatius amb l'objectiu de construir un nou model d'entitat. Sota el lema "Canviem per canviar el món", més de 650 joves voluntaris d'arreu de Catalunya es trobaran a Sant Celoni el proper 14 i 15 de maig per debatre sobre els eixos de transformació de l'entitat, alhora que gaudeixen d'un cap de setmana ple d'activitats i escoltisme. Els canvis que s'estan treballant són en el marc de definició d'entitat, el mètode pedagògic i el seu model de governança.

L'Emboliquem la TroCa és la primera gran trobada de cap de setmana organitzada per MEG des de l'esclat de la pandèmia de la Covid-19. La trobada serà en format acampada i en un entorn natural, essència i lloc bo del moviment escolta i guia. A part de dinàmiques per reflexionar i treballar la transformació de MEG, els assistents gaudiran d'activitats durant tot el cap de setmana per fer xarxa i teixir vincles.

La trobada conclourà diumenge 15 de maig amb un acte públic a l'Institut-Escola Pallerola, que és el recinte on tindran lloc les sessions de treball de l'Emboliquem la TroCa. L'acte comptarà amb les intervencions del director general de Joventut de la Generalitat, Àlex Sastre, de l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, així com de la Taula Executiva de MEG.

L'escoltisme és un moviment educatiu juvenil internacional que, des del voluntariat, educa infants i joves en la participació democràtica i el compromís cívic, amb la natura com a espai idoni per a l'aprenentatge. Amb més de 100 anys d'història, 50 milions de membres arreu del món i presència en 170 països, és el moviment educatiu juvenil més nombrós del planeta.
 
Arxivat a