Montse Morella i Marc Calvache vocals de la nova junta directiva de la UPE del Vallès Oriental

Les perruqueries referents de la comarca vallesana s'han unit per engegar un projecte que preveu molts canvis

Redacció
11 de maig del 2022
Actualitzat el 12 de maig a les 8:59h
Montse Morella vocal de la junta directiva de la UPE
Montse Morella vocal de la junta directiva de la UPE | UPE
La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental (UPE) ha celebrat la seva assemblea general a Granollers, on s'ha renovat la junta directiva. La UPE, associació integrada a la Unió Empresarial, ja havia engegat un 2022 amb diversos canvis i novetats, i després d'uns primers mesos en els que s'havien dut a terme converses amb referents de la perruqueria de la zona, el passat 2 de maig es van executar oficialment els canvis a la junta directiva de l'associació.
 
L'actual presidenta, Pilar Pérez (Bellesa Essencial) continuarà en el seu càrrec liderant la nova junta mentre la vicepresidència passarà a Xavier Arcarons (Xavier Arcarons Perruquers). També formaran part de la nova junta: Bibiana Serra (Perruqueria Ramon), tresorera, i com a vocals n'hi ha dos de Sant Celoni: Montse Morella (Morella Hair Center) i Marc Calvache (Marc Calvache Hair Salon), a més de Jose Salinas (Limbo Hair Club), Mery Galan (De París a Nueva York), Sònia Massagué (Queen Cosmètics), Imma Señé (Imma Perruqueria) i Neus Rof (Saló de Perruqueria Siluet). Susana Berenguel (UEI) continuarà en el càrrec de secretària general.
 
Amb aquesta nova junta s'engega un nou projecte amb molts canvis i novetats que aniran veient la llum durant els propers mesos, i que té com a objectiu revolucionar el sector de la imatge personal de la comarca.
 
Arxivat a