La Policia Local de Sant Celoni posa 110 denúncies en diversos controls de trànsit per millorar la seguretat viària

32 denúncies són per fer ús de telefonia mòbil i 56 per superar els 51 km/h

Els controls de la Policia Local de Sant Celoni han suposat 110 denúncies per diverses infraccions
Els controls de la Policia Local de Sant Celoni han suposat 110 denúncies per diverses infraccions | Jordi Purtí/ arxiu
Redacció
10 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:04h
Aquests darrers dies, la Policia Local de Sant Celoni ha portat a terme diversos controls en diferents punts del municipi amb l'objectiu de detectar infraccions de trànsit i millorar així la seguretat en la mobilitat viària. El resultat d'aquest control ha permès detectar diverses infraccions per saltar-se semàfors en vermell, sobrepassar la taxa d'alcoholèmia, ús inadequat del cinturó de seguretat, excés de velocitat o fer ús del telèfon mòbil, entre d'altres, segons ha fet públic l'Ajuntament de Sant Celoni en els seus canals de comunicació.

En el conjunt dels controls s'ha fet 110 denúncies. Entre les infraccions 11 denúncies són per no respectar el semàfor en vermell, 6  per no fer ús correcte del cinturó de seguretat, 2 per infraccions de circulació a patinets i altres vehicles de mobilitat personal, 1 alcoholèmia administrativa -d'un total de 7 proves realitzades-, 1 denúncia per no tenir al dia la ITV i 1 denúncia per manca d'assegurança.

Les més nombroses corresponen a 32 denúncies per fer ús de telefonia mòbil i controlats 1050 vehicles, dels quals s'ha fet denúncia a 56 per superar els 51 km/h, i s'ha advertit a 31 per anar a velocitat superior a 30 km/h.

L'ajuntament de Sant celoni ja va comunicar en el seu moment que es farien controls de velocitat a diversos zones conflictives on hi ha queixes veïnals per excés de velocitat.

Altres notícies que et poden interessar

Arxivat a