música

Marina Villegas guanya la primera semifinal del 3r concurs RiV Sona de Riells i Viabrea

En aquesta semifinal també hi van actuar a barcelonina Ariadna Mata, amb el nom artístic Ariæ i el trio badaloní Fracàs

La cantant Marina Villegas acompanyada del guitarrista Gerard Carrasquilla al concurs RiV Sona | Aj Riells i Viabrea
per Redacció, Riells i Viabrea, Catalunya | 10 de maig de 2022 a les 00:00 |
La cantant de Begur, Marina Villegas, ha estat la guanyadora de la primera semifinal del concurs RiV Sona de Riells i Viabrea, celebrada el passat 7 de maig al municipi baixmontsenyenc. L'empordanesa va estar acompanyada a la guitarra de Gerard Carrasquilla. En aquesta mateixa semifinal també hi van participar la barcelonina Ariadna Mata, amb el nom artístic Ariæ i el trio badaloní Fracàs, format per Joan Moneo al teclat i les veus, Arnau del Amor a la bateria i Albert Martínez al baix, la guitarra i les veus.

El 14 de maig a l'escenari estarà la sabadellenca Berta Clapés, el cantautor d'indie folk Roger Torné amb la seva guitarra, i el trio barceloní Laie Zulu liderat per Laia Navarro al teclat, guitarra espanyola i caixó, amb Pol Maestro a la guitarra elèctrica i David Capitán al baix. 
 
En l'últim dia de semifinals, el 21 de maig, es batran la cantautora de Tiana Clara Sunyer –acompanyada del guitarrista Jeroni Castellà i del baixista Daniel Valladares–, el quartet arbucienc Con Deskaro, que barreja el rock, la rumba i el pop, i la banda d'indie i rock català Lot Estalvi –guanyadordel concurs CançóCat 2022–.


De cada trobada, en sortirà un finalista, fent-ne un total de tres. Aquests artistes, premiats amb la gravació d'un tema en un estudi professional, es batran en la final, que se celebrarà el dia 11 de juny. En aquest darrer concert, cada finalista farà una actuació de 30 minuts, que haurà d'incloure, com a mínim, un tema propi i un tema en català.Tan bon punt hagi acabat el concert, l'organització comunicarà el guanyador de l'edició d’enguany. El primer premi és una actuació remunerada de 400 euros al cicle festiu de Riells i Viabrea i el segon lloc amb 200 euros.
 

 

 

Participació