El CF Palautordera femení es retroba amb la victòria davant la UE Porqueres

Ha trencat una ratxa negativa de tres derrotes consecutives

El CF Palautordera femení va tornar a guanyar a la Unió Esportiva Porqueres
El CF Palautordera femení va tornar a guanyar a la Unió Esportiva Porqueres | @mariuspuntonetburch
Redacció
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:49h
El CF Palautordera femení s'ha retrobat aquest diumenge amb la victòria després de tres derrotes consecutives en la fase d'ascens a categoria Nacional. Les palauenques van jugar contra el Porqueres UE que, tot i ocupar el darrer lloc de la lligueta amb zero punts, no va ser un paretit gens fàcil i van haver de treballar la victòria.

Una jugada ben elaborada del CF Palautordera va culminar-la Ania Antúnez en el minut 22 en el primer gol del partit. Un gol que feia justícia al que s'estava veient sobre la gespa del camp municipal de la Font Martina.

El Porqueres va voler reaccionar i va fer un pas endavant fent un futbol més directe, cosa que va obligar les jugadores del Palau fer un pas enrere, arribant al final dels 45 primers minuts amb avantatge local.

A la represa, però, amb un CF Palautordera buscant el segon gol per sentenciar el partit va cometre una errada que va permetre l'equip delñ Pla de l'Estany empatar l'encontre en el minut 49 amb un gol de Laura Quesada. L'equip que entrena Carlos Segura no va abaixar els braços i va seguir insistint i creant ocasions per aconseguir la victòria que va arribar en el minut 83 amb un gol en pròpia porta de Lydia Crespo.

Amb aquesta victòria s'ha trencat una ratxa negativa que serveix per sumar tres punts més que apropa les palauenques al segon lloc de la classificació, abans del derbi de dissabte vinent a les sis de la tarda al camp municipal de La Roca del Vallès.

A la classificació general la Fundació Unió Esportiva Cornellà segueix intractable i després de la seva victòria per 4-0 davant la Roca Penya Blanc Blava suma 18 punts en sis partits i pràcticament assegura l'ascens.

Altres notícies que et poden interessar