El CP Sant Celoni subcampió de Catalunya júnior després que el CP Manlleu li remontés tres gols

El partit va acabar 4-3 quan a la mitja part els celonins guanyaven per 0-3

El CP Sant Celoni júnior
El CP Sant Celoni júnior | Miquel Comas Dorca
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 19:06h
Al CP Sant Celoni se li van posar molt bé les coses quan a la fi dels primers 20 minuts de la final del Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins dominaven de manera clara al CP Manlleu per 0-3 amb gols d'Àlex Arévalo, Joel Roma i Bernat Picanyol. L'equip entrenat per Miquel Umbert estava molt ben plantat sobre la pista del pavelló municipal de Breda i no donava pràcticament cap opció a l'equip osonenc.

Un resultat que donava esperances als júniors de Sant Celoni per poder-se proclamar campions de Catalunya, però a la segona part tot es va torçar. Dos gols de Rojo en els primers minuts de la segona part va tornar a col·locar al CP Manlleu dintre la final i Pau Contreras i Sebastià Moncusí van acabar de remuntar un partit que semblava que tenien perdut.

Per arribar a la final el CP Sant Celoni va jugar cinc partits. El divendres 6 de maig va guanyar 3-1 al Reus Deportiu; el dissabte 7 de maig va derrotar l'Arenys de Munt 1-2 i a l'Igualada 2-0. Ahir diumenge 8 de maig va remuntar a la pròrroga al GEIEG B de Girona 2-3 a la semifinal i va perdre la final amb el CP Manlleu 4-3.

El Club Patí Breda va acollir i coorganitzar amb la Federació Catalana de Patinatge el Campionat de Catalunya Júniord'hoquei patins els dies 6, 7 i 8 de maig. Hi van participar els vuits millors equips catalans de la categoria júnior. Els equips participants al campionat són el GEiEG B, Barça, Martinelia Club Patí Manlleu, Club Patí Congrés – LSEM A, CE Arenys de Munt A, Club Patí Sant Celoni B, Reus Deportiu Virginias B i Igualada HC A.