Comença a Riells i Viabrea el 3r Concurs RiV Sona

La finalitat d'aquest certament és donar visibilitat a grups i solistes joves que tenen la música com element comú

Torna el Concurs RiV Sona a Riells i Viabrea
Torna el Concurs RiV Sona a Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
Redacció
07 de maig del 2022
Actualitzat el 09 de maig a les 20:10h
Aquest dissabte 7 de maig comença al Centre Cultural la casa Nova, la primera semifinal del Concurs Sona de Riells i Viabrea. Va néixer el 2020 de la mà de l'entitat L'Impuls! i de la col·laboració de l'Ajuntament de Riells i Viabrea. La finalitat del certàmen és la de donar visibilitat a aquells joves grups i solistes amb un únic element en comú: la música.
 
Després de diverses setmanes en què es van presentar més d'una vintena de participants amb diferents propostes musicals (cantautors, indie, punk, rumba, música urbana...), es van seleccionar als nou candidats i candidates (Ariae, Marina Villegas, Fracàs, Berta Clapés, Roger Torné, Laie Zulu, Clara Sunyer, Con Deskaro i Lot Estalvi) que lluitaran a les tres semifinals dels dies 7, 14 i 21 de maig, on només un de cada semifinal arribarà a la gran final del dia 11 de juny de 2022 on es lliuraran els premis i es farà la cloenda del concurs.
 
Enguany, com a novetat, s'hi han incorporat dues clàusules: que els concursants han d'interpretar un tema propi i un tema en català.

El premi que s'emportaran els finalistes serà l'enregistrament d'un tema, i el guanyador o guanyadora un premi valorat en 400 euros per una actuació dintre del mapa cultural i festiu del poble i una entrevista per part de la revista Enderrock, i el segon classificat o clasificada rebrà 200 euros.
 
 
Arxivat a