L'equip de competició Sant Cugat Panda Raid es presenta a Sant Celoni

Del 12 al 15 de maig competirà a la Panda Raid Baja 800

Els pilots Ubald De Azpiazu i Joan Molinera a Sant Celoni
Els pilots Ubald De Azpiazu i Joan Molinera a Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
06 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:53h
Ubald De Azpiazu i Joan Molinera són dos pilots amateurs de l'Equip Sant Cugat Panda Raid que participen a competicions de ral·lis. La més propera que tenen és la Panda Raid Baja 800 que es disputarà als Monegros del 12 al 15 de maig, amb inici a Saragossa i final a Sòria. Els dos pilots han presentat aquest dijous a Sant Celoni els seus Panda amb els quals faran la competició, ja que l'empresa celonina Vintiu, de Manel Mateu, és una de les patrocinadores de l'equip. A l'octubre correran al Marroc.

Tots els cotxes participants són Panda amb una antiguitat mínima de 30 anys, amb l'única diferència que poden ser amb dues o quatre rodes motrius i es fa una classificació diferenciada per cadascuna de les modalitats. Azpiazu -amb Toni Massó de copilot- i Molinera -amb Lluís González- corren amb dues rodes motrius. Aquests són alguns dels detalls que van explicar ahir a la tarda mentre van exposar els seus vehicles a la plaça 1 d'octubre de Sant Celoni.

Tot i que participen individualment cadascú amb els seus cotxes, tots dos funcionen com equip i s'ajuden en cas de problemes mecànics i també els permet gestionar millor tot el material que han de portar dintre el cotxe. De Azpiazu i Molinera, ara jubilats, tenen coneixements de mecànica, imprescindible per poder participar ja que han de ser autosuficients en casos de dificultats en el funcionament del cotxe.

La Baja 800 by Panda Raid, és una prova de resistència de 800 km Off Road. El recorregut se centra principalment en el desert dels Monegros, en les provícies de Saragossa i Osca, però no seran les úniques etapes del recorregut, ja que també discorren per zones properes on la varietat, el descobriment i la navegació estaran molt presents, fins i tot en una etapa marató que desafiarà els equips. Cada etapa serà diferent en dificultat, terreny i quilometartge a completar.

També et pot interessar

 
Arxivat a