Els alcaldes i alcaldesses de la Selva visiten la nova seu del Consell Comarcal

La nova seu permetrà donar un millor servei als ciutadans i als ajuntaments de la comarca

Alcaldes i alcaldesses de la Selva durant la visita a la nova seu del Consell Comarcal
Alcaldes i alcaldesses de la Selva durant la visita a la nova seu del Consell Comarcal | CCS
Redacció
06 de maig del 2022
Actualitzat el 07 de maig a la 13:37h
Els alcaldes i alcaldesses de la comarca de la Selva han visitat la nova seu del Consell Comarcal de la Selva. Durant la visita, en què també hi han participat tots els consellers comarcals que formen part del plenari, el president de l'ens, Salvador Balliu, ha donat a conèixer els serveis que s'hi han traslladat i els motius pels quals s'ha posat en marxa aquesta nova seu.

Els serveis que s'hi presten s'han anat incorporant a la nova seu de forma esglaonada amb el seu trasllat progressiu: al mes de desembre ja s'hi van instal·lar els Serveis Socials; no ha estat fins a aquest mes de març que s'ha fet el trasllat de l'Oficina d'Habitatge i l'Oficina Comarcal de Consum, i el mes passat ja es va posar en funcionament la nova Oficina de Gestió Tributària i Cadastral.

Salvador Balliu, ha valorat molt positivament la posada en funcionament d'aquesta nova seu, ja que permetrà donar un millor servei als ciutadans i als ajuntaments de la comarca. En els darrers anys, el Consell Comarcal de la Selva s'ha convertit en el primer de tot Catalunya tant pel que fa a serveis com pel que fa a pressupost. Això ha comportat la incorporació de nous treballadors i la necessitat de disposar de més espai per poder donar resposta a les necessitats actuals.