Històries, llegendes i territori en la segona edició del GualbaMots

Se celebrarà del 13 al 22 de maig en sis espais i vuit activitats diferents

Segona edició del GualbaMots
Segona edició del GualbaMots | Aj Gualba
Redacció
05 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:06h
Gualba s'emplenerà de narració d'històries i llegendes del territori, però també de música, caminades i exposicions del 13 al 22 de maig en la segona edició del GualbaMots. Llegendes del Montseny. Les activitats es portaran a terme durant dos caps de setmana repartides en sis espais diferents del municipi: La riera, Can Figueras, masia de Can Figueras, Can Prat i itinerant amb inici a la plaça Joan Ragué.

En total s'han programat vuit activitats per a tota la família com un recorregut de llegendes del Montseny, amb Laura Asensio, Núria Clemares i alumnes de l'escola Aqua Alba, el dia 13 de maig que servirà per inaugurar el GualbaMots d'enguany.

Per al dia 14 de maig s'han previst tres activitats com la presència del Bibliobús de la Diputació de Barcelona; Contes de matinada, amb Clara Ribatellada; i Montseny, històries de sotabosc, narrades i musicades per Martí Boada i Dalmau Boada. Dues més serviran per tancar el primer cap de setmana el diumenge 15 de maig. Rondalles al sac: La bossa de bou, amb Lo Sacarie del Llobregat; i Imatges als mots AIDA/Gualba Mots.

Escudella de Rocs, amb Elena Codó explicarà històries recollides de la gent gran de Gualba, el 21 de maig. La cloenda de l'edició 2022 serà l'endemà amb Els misteris de Can Prat, amb Gisela Llimona.