Un detingut per ordre judicial, dues denúncies administratives i dues navalles comissades a Sant Celoni

Operatiu policial amb Mossos d'Esquadra i les policies locals de Sant Celoni i de Santa Maria de Palautordera (canina)

Control policial en un bar de Sant Celoni
Control policial en un bar de Sant Celoni | Mossos Esquadra
Redacció
03 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:47h
Dins del marc de col·laboració entre Mossos d'Esquadra de Sant Celoni i les Policies Locals dels municipis, la setmana passada es van fer diferents dispositius conjunts per tal de controlar l'espai públic, amb identificacions, entrades a locals i controls de trànsit.

D'aquesta manera, el dijous  28 d'abril al voltant de les 19 hores, agents dels Mossos d'Esquadra i Policia Local de Sant Celoni van realitzar un operatiu de control de l'espai públic i diverses inspeccions administratives a establiments de Sant Celoni amb resultat de 15 persones identificades, en aquest cas, sense cap infracció administrativa. Les zones controlades van ser els "punts calents" del municipi: Plaça de l'Estació de RENFE, zona del Sax Sala, i zona del pàrquing de la Forestal.

El divendres 29 d'abril a la nit es va fer un operatiu especial a un bar del carrer Barcelona de Sant Celoni. En aquest cas el dispositiu va comptar amb la participació de 2 indicatius de Policia Local de Sant Celoni, 1 indicatiu de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera (canina), 4 efectius Goda dels Mossos d'Esquadra Granollers, 1 indicatiu de paisà i 3 indicatius uniformats dels Mossos d'Esquadra de Sant Celoni. El resultat de l'entrada al bar va ser de 20 persones identificades, 2 denúncies administratives per tinença d'armes prohibides (navalles tipus papallona) i diferents sancions administratives al local. Un dels clients del bar va quedar detingut per ordre de recerca i detenció i posteriorment posat en lliobertat a l'espera de ser citat judicialment.

Acabat aquest dispositiu, agents de Mossos d'Esquadra, Policia Local de Sant Celoni i Policia Local de Santa Maria de Palautordera van fer un control d'alcoholèmia i seguretat ciutadana conjunt a la rotonda de l'Altrium, a l'entrada de Sant Celoni, amb diferents persones i vehicles identificats i una alcoholèmia positiva.