El CF Palautordera femení perd a casa amb l'Igualada (0-2) i gairebé diu adéu a l'ascens a Nacional

Una vegada acabada la primera volta de la lligueta d'ascens el palau ha guanyat dos dels cinc partits disputats

El CF Palautordera femení va perdre a casa amb el CF Igualada
El CF Palautordera femení va perdre a casa amb el CF Igualada | CF Palautordera
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 16:30h
El CF Palautordera femení ha sumat la tercera derrota consecutiva en la fase d'ascens a categoria Nacional i pràcticament ha esgotat les possibilitats de poder pujar de categoria. Aquest diumenge va caure al Camp Municipal de la Font Martina per 0-2 davant l'Igualada en la que ha estat la primera derrota a casa en tot el que va de temporada.

Les raons de la derrota s'han de buscar en la falta d'encert de cara a porteria i l'eficàcia de l'equip visitant que van penalitzar molt les jugadores palauenques. De fet, trobar el camí del gol, tot i les ocasions que per joc es creen, és una de les raons que no han permès a les jugadores del Palau aconseguir millors resultats.

En el partit d'ahir, l'Igualada va tirar d'ofici i va saber aprofitar les ocasions que va tenir per marcar dos gols, guanyar el partit i sumar tres punts per atrapar les palauenques a la classificació. Laia Garcia va fer el 0-1 en el minut 40 i Maria Florentín el 0-2 en el minut 55.

Després de disputats cinc partits el CF Palautordera és cinquè a la classificació amb sis punts, a nou de les líders Fundació Unió Esportiva Cornellà que ha sumat els quinze punts en joc fins ara i en aquest moments és el màxim candidat a aconseguir la plaça d'ascens. Queden cinc partits més de la segona volta i des del Palau asseguren que intentaran recuperar la seva millor versió i lluitar fins el final.

Diumenge vinent rebran al camp Municipal de la Font Martina el Porqueres, UE a qui ja van guanyar en el partit inaugural de la lligueta per 2 a 3.