El CAP de Riells i Viabrea seleccionat per la 24 edició de Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona

És una de les 27 propostes de la categoria d'arquitectura

Consultori local de Riells i Viabrea
Consultori local de Riells i Viabrea | Adrià Goula
Redacció
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:37h

El jurat de la 24 edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona ha seleccionat un total de 46 projectes dels 119 que s'havien presentat al concurs, organitzat per la demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).

De les 46 obres seleccionades, 27 pertanyen a la categoria d'arquitectura (obres de nova planta, reformes i rehabilitacions), 7 corresponen a la d'interiors (en què l'accent recau en el tractament de l'espai interior), 6 són de la categoria de paisatges (inserides en espais urbans com ara carrers o places, però també en espais naturals com ara parcs o jardins), i les 6 restants competeixen en la d'espais efímers (obres de durada limitada, siguin exposicions, muntatges o escenografies.).

Una de les 27 obres seleccionades en la categoria d'arquitectura d'aquesta edició és el CAP de Riells i Viabrea, del despatx Comas-Pont. Construït en una superfície de 566 m2 disposa de 10 consultes i va ser inaugurat el passat 1 de febrer. L’acte de lliurament dels Premis a les obres guardonades pel jurat i la ciutadania serà el divendres 27 de maig.
 

 

Arxivat a