Va ser segon al Grand Prix d'Alabama i té tres punts d'avantatge sobre Scott McLaughlin

Àlex Palou al podi d'Alabama
Àlex Palou al podi d'Alabama | @AlexPalou
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:14h

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, ja lidera el campionat d'IndyCar, després d'acabar aquest diumenge el Grand Prix d'Alabama en segona posició a la quarta prova de la temporada 2022, disputada al circuit Barber Motorsports Park. L'actual campió de la IndyCar va entrar per darrera del mexicà Pato O'Ward i ara té tres punts més sobre Scott McLaughlin i nou sobre Josef Newgarden.

Palou va saber mantenir el segon lloc després de no poder atrapar el líder de la carrera, tot i encertar el seu equip amb l'estratègia i de fer una bona gestió del combustible. El pilot vilamajorí va col·locar-se en la segona posició després de 27 voltes al circuit i ja no la va deixar fins al final.

Després d'aquesta carrera el pilot de Chip Gannassi Racing defensarà la posició de liderat el pròxim 14 de maig en el Grand Prix d'Indianapolis, prèvia de la gran festa de les 500 Milles en l'Indianapolis Motor Speedway del 29 de maig.