1 de 10
turisme

«Fam trip» amb tour operadors turístics nord-americans a Vallgorguina i el Parc del Montnegre i el Corredor

Busquen poder vendre paquets de turisme de natura, benestar, sostenible i poc massificat

Els tour operadors nord-americans han conegut els boscos de Vallgorguina | Discovery
per Jordi Purtí Pursals, Vallgorguina, Catalunya | 25 d'abril de 2022 a les 12:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Poder transmetre el coneixement de la natura i el respecte, ha estat un dels objectius del Fam Trip que ha organitzat l'Agència Catalana de Turisme, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’empresa Barcelona Discovery, a una desena de tour operadors de diferents estats nord-americans a Vallgorguina.

Amb aquesta visita els agents turístics s'han pogut familiaritzar i viure l'experiència en primera persona dels boscos que envolten el municipi baixmontsenyenc situat en el Parc del Montnegre i el Corredor. Se'ls ha preparat una sortida remeira, una activitat de meditació i una visita a l'empresa Carpier Ahumados, ubicada a les dependències de l'antic Col·legi Santa Fe, a Can Pujades.


Melanie Colom, de l'empresa Barcelona Discovery, ha manifestat a NacióBaixMontseny que els tour operadors han quedat satisfets de la visita "per la proximitat del bosc al municipi i per les alternatives que ofereix. També perquè és una oportunitat per atraure visitants que busquen un turisme de benestar i sostenible".

Colom també ha dit que el turista nordamericà es torna a moure i cada vegada n'hi ha més que busquen tranquil·litat i espais poc massificats, cosa que el Parc del Montnegre i el Corredor ofereix. Els tour operadors també han visitat altres zones de la comarca del Vallès Oriental.

 

 

Participació