La Sonora de Sant Celoni es converteix en L'Arpegi

Els seus impulsors consideren que cal fer un salt endavant «per seguir apropant la música a tots els racons»

Els impulsors de La Sonora presentant el projecte l'agost de 2020
Els impulsors de La Sonora presentant el projecte l'agost de 2020 | Jordi Purtí
Redacció
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:06h
El projecte de La Sonora fa un pas endavant i es converteix en L'Arpegi que, de fet, ja dona nom al col·lectiu. Així ho han comunicat avui els seus impulsors que fa dos anys van posar a caminar aquesta plataforma d'intercanvi musical amb la idea de portar a terme programacions culturals al voltant de la música.

Des del Col·lectiu Arpegi consideren que s'ha superat la primera etapa per donar-se a conèixer i per això ara toca fer aquest salt endavant "per seguir apropant la música a tots els racons de Sant Celoni".

Es van donar a conèixer en un acte celebrat el 31 d'agost de 2020 i des de llavors, tot i les dificultats marcades per les restriccions de la Covid-19, "han passat moltes coses". Recorden que aquest projecte de música per tothom el van presentar amb l'actuació de Joan Colomo i les Quima i la visita de la Lali Be Good amb l'espectacle Futur-Oh!, l'abril de l'any passat. També és de rellevància el 1r Mercat Musical de Sant Celoni del passat mes d'octubre en el qual hi van passar en algun moment del dia més d'un miler de persones.




 
Arxivat a