Desfilada d'honor del Via Crucis Vivent de Sant Hilari Sacalm a la residència de gent gran

Ha estat una bona prèvia del Via Crucis que tindrà lloc avui divendres a partir de les 9 del vespre des dels Jardins de Can Rovira

Un grup d'armats del Via Crucis Vivent de Sant Hilari Sacalm a la residència de gent gran
Un grup d'armats del Via Crucis Vivent de Sant Hilari Sacalm a la residència de gent gran | Aj Sant Hilari Sacalm
Redacció
15 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:02h
Un grup d'armats del Via Crucis Vivent ha format la desfilada d'’honor per visitar la gent gran de la residència de Sant Hilari Sacalm. Aquest dijous han sortit des de la plaça Jacint Verdaguer i al seu pas anaven acompanyats de vilatans i visitants que ja volten pel poble per passar la Setmana Santa a la capital de les Guilleries.

Passant pel nucli antic, els armats s'han enfilat per la Font del Cirerer fins a saludar els avis i àvies que esperaven la seva arribada des de la residència. Alguns estaven a fora i altres contemplaven rere les finestres.

Enguany, la tornada del Via Crucis Vivent es viu amb emoció després de dos anys sense poder-ho celebrar i aquesta desfilada d'honor ha estat una bona prèvia del Via Crucis que tindrà lloc avui divendres a partir de les 9 del vespre des dels Jardins de Can Rovira i fins a l'escena final, cap a quarts d'una de la matinada a la zona esportiva, per escenificar la traca final de la processó al Calvari.