Derrota injusta del CF Palautordera femení davant la UE Cornellà (2-1)

Les jugadores palauenques es queixen de dues decisions arbitrals que han permès remuntar el partit a les del Baix Llobregat

Un moment del partit entre la Fundació UE Cornellà i el CF Palautordera
Un moment del partit entre la Fundació UE Cornellà i el CF Palautordera | @ue_cornella
10 d'abril del 2022
Actualitzat el 13 d'abril a les 18:01h
Derrota amarga del CF Palautordera femení per 2 a 1 davant la Fundació UE Cornellà en el partit corresponent a la tercera jornada de la fase d'ascens a Primera Nacional. El partit disputat al Camp Municipal de Cornellà, en el que els dos equips es disputaven el liderat de la lligueta, no va tenir premi per a les palauenques que es van avançar en el marcador i van rebre el segon gol en el minut 89.

El partit va començar molt bé per l'equip que entrena Carlos Segura ja que en el minut 21 Ona Juan va marcar el 0-1 resultat que va ser al marcador fins el minut 39 quan la Fundació UE Cornellà va fer l'1 a 1 després que l'àrbritre Daniel Garcia va assenyalar un penal més que discutible contra les palauenques que Lucía Soledad Agüero va transformar.

A la segona part el CF Palautordera va fer un gran partit creant ocasions, bon joc i pilotes al travasser de la porteria. El domini de les jugadores de Santa Maria de Palautordera no es va veure reflectit en el marcador i, en canvi, van ser les jugadores del Baix Llobregat que a les acaballes del partit María Isabel Martín va marcar el 2-1 definitiu gol de la victòria després d'una falta molt protestada per les jugadores del Palau.

Després d'aquest resultat la Fundació UE Cornellà encapçala en solitari la classificació de la lligueta d'ascens amb nou punts, mentre que el CF Palautordera i el Sant Cugat tenen sis punts, cadascun. Precisament aquest dos equips s'enfronten el 24 d'abril a les 16:30 al Zem Jaume Tubau de Sant Cugat.