Educació adjudica un mòdul per l'IE Pallerola per disposar d'espais polivalents

La construcció definitiva de l'edifici de l'ESO es preveu acabar-la al desembre de 2024

L'actual IE Pallerola
L'actual IE Pallerola | Jordi Purtí
Redacció
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:12h
El dimecres 6 d'abril de 2022 la subdirectora dels Serveis Territorials del Departament d'Educació, Sisa López, es va reunir amb l'Ajuntament de Sant Celoni, l'equip directiu i l'AFA de l'Institut Escola Pallerola. A la reunió, el Departament d'Educació va traslladar a la comunitat educativa del centre i a l'Ajuntament que ja tenen adjudicat un mòdul per l'IE Pallerola que preveuen col·locar entre els mesos de setembre i desembre de 2022 perquè l'escola pugui disposar d'espais polivalents i de desdoblaments, segons s'informa des del web de l'Ajuntament de Sant Celoni.

A més a més, van informar que aquest estiu començaran les obres de la primera fase de l'edifici de l'ESO que consisteixen en la construcció d'un edifici amb 4 aules classe i 2 espais de lavabos. Aquest edifici es preveu que estigui finalitzat al desembre de 2022.

La segona fase de l'edifici ESO és la construcció d'un edifici adjacent de dues plantes amb la resta d'aules de l'ESO, dos espais per laboratoris i espais de desdoblaments. Aquesta segona fase serà de construcció modular i es preveu adjudicar projecte i obra a la vegada amb l'objectiu que pugui estar finalitzada la construcció sencera al desembre de 2024.

L'Ajuntament, l'equip directiu i l'AFA de l'IE Pallerola van constituir, el passat 24 de març, una comissió per fer el seguiment de les actuacions amb l'objectiu que els terminis d'execució de les obres s'avancin el màxim possible.

Arxivat a