Presentació del llibre «Sant Celoni: 1860-1960. El món com era» amb l'autor Pere Tarridas

L'import total de la venda del llibre anirà a benefici de l'Associació Catalunya contra el Càncer

Una imatge antiga de Sant Celoni
Una imatge antiga de Sant Celoni | ATG
Redacció
07 d'abril del 2022
Actualitzat el 20 d'abril a les 16:33h

En cents anys el món ha canviat molt i això és el que intenta explicar Pere Tarridas en el seu llibre Sant Celoni: 1860-1960. El món com era. Un llibre que es presentarà aquest divendres 8 d'abril a les set de la tarda a la Sala Bernat Martorell (Can Ramis) de Sant Celoni en el Tast de Llibres organitzat per la Biblioteca l'Escorxador, amb la presència del seu autor. L'import que origini la venda del llibre es destinarà a benefici de Catalunya contra el Càncer, a través de la Junta Local de Sant Celoni.

El 1860 arribava el ferrocarril a Sant Celoni, fet que va provocar la transformació de molts dels aspectes de la vida local. Cent anys més tard, el 1960, la implantació de la indústria química en substitució de la tèxtil i l'aparició de nous elements tecnològics, com la televisió, el butà i els electrodomèstics, també va comportar canvis importants a la nostra comunitat i els nostres costums. 

Sant Celoni: 1860-1960. El món com era es refereix a aquest període per rescatar de l'oblit petits detalls que generalment la Història en majúscules no contempla sobre tradicions, costums, fets, personatges, carrers i malnoms. Amb la seva lectura tot tornarà a estar present. 

Amb la col·laboració de la llibreria Alguer7 i els Tretze Vents.

Arxivat a