Hostalric serà seu de la 20a edició del MICFootball que se celebrarà del 12 al 17 d'abril

Hi participaran 300 equips i 6.000 participants repartits a les comarques gironines en 33 seus

Presentació del MICFootball 2022 a la Diputació de Girona
Presentació del MICFootball 2022 a la Diputació de Girona | Diputació Girona
Redacció
06 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:47h
El saló de sessions de la Diputació de Girona ha estat l'escenari de la presentació de la 20a edició del torneig internacional MICFootball (MIC - Mediterranian International Cup), que es disputarà del 12 al 17 d'abril a la demarcació de Girona. L'esdeveniment es tornarà a disputar després de dos anys de parèntesi obligat per la pandèmia de la covid-19.  
 
L'edició d'enguany compta amb 300 equips d'uns 30 països i 6.000 participants que es repartiran en nou categories (des de l'U12 fins a l'U20, entre futbol base masculí i femení). En total, 33 seus de les comarques gironines acolliran la competició, entre les quals Hostalric.
 
El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha destacat la importància que té el torneig de prestigi mundial per a les comarques gironines ja que genera beneficis directes sobre l'economia local.
 
D'entre els 300 equips confirmats en aquesta edició, hi haurà representants de molts països europeus, americans i asiàtics, entre els quasls FC Barcelona, RCD Espanyol, Real Madrid, PSG, Liverpool FC i Manchester United. Pel MICFootball hi han passat jugadors com Messi, Piqué o Neymar.
 
Els valors que intenta traslladar el torneig també es plasmen amb el Premi de Periodisme Esportiu Dani Montesinos, amb la voluntat de recordar la figura del periodista i amb l'objectiu d'impulsar el periodisme esportiu i promocionar els joves periodistes. El guardó, impulsat per MICSports amb la col·laboració de Mediapro, arriba a la 10a edició i reconeixerà un treball elaborat per un estudiant de periodisme, que obtindrà una estada en pràctiques al canal GOL.