La pastisseria Rodellas de Sant Celoni obté el premi Innoval amb CONÜS

El producte dels xocolaters celonins es considera la millor innovació en la categoria de canal Impuls

Premi Innoval 2022 per CONÜS de la Pastisseria Rodellas de Sant Celoni
Premi Innoval 2022 per CONÜS de la Pastisseria Rodellas de Sant Celoni | AB Comunicació
Redacció
06 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:05h
L'empresa de pastisseria Rodellas de Sant Celoni ha rebut el premi Innoval, a la millor innovació en la categoria de canal impuls, amb CONÜS, petits mini cons de galeta farcits de xocolata i praliné, elaborats amb recepta pastissera i un format que és com la part final del gelat. El guardó l'ha recollit en el marc dels premis Innoval, que organitza la Fira Alimentària, i que reconeixen els productes que suposen una autèntica innovació en el sector alimentari.

CONÜS és un producte artesà i versàtil que es comercialitza en tot tipus d'establiments com botigues d'alimentació, supermercats, hotels, restaurants, càterings, gelateries, pastisseries, fleques, benzineres, lots o canals de vending. "La idea va sorgir fa uns tres anys. A molta gent ens entusiasma la part final d'un gelat i després de donar-li moltes voltes, vam pensar que podíem incloure només aquestes parts finals en un sol pack", explica Jordi Rodellas, mestre xocolater i propietari. Durant més d'un any van donar forma a tot el projecte a nivell tecnològic, tècnic, màrqueting, comercial i logístic, experimentant i fent mil proves amb diferents xocolates i pralinés.

Rodellas considera que aquest reconeixement suposa un gran salt per una empresa pastissera com la seva, amb poca capacitat per a fer grans inversions en I+D però sempre il·lusionats i amb moltes ganes de provar i presentar coses noves.

L'objectiu és poder expandir el producte, tal com explica el director executiu de Conüs Rodellas, Albert Coll "per nosaltres és important la venda a supermercats i establiments d'alimentació, i cada vegada el percentatge de vendes al canal horeca és mes gran". Actualment, s'exporta aAndorra, França i Veneçuela i s'està augmentant la capacitat productiva per atendre clients d'altres països com Suïssa, Itàlia, Alemanya, Regne Unit o Puerto Rico, els quals començaran a comercialitzar, aviat, el producte.


 
Arxivat a