Óscar Gutiérrez lidera el campionat d'Espanya de Superbike amb la seva victòria al circuit de Jérez

El pilot de Santa Maria de Palautordera ja va fer el millor temps en els entrenaments lliures

Óscar Gutiérrez primer líder del  Campionat d'Espanya de Superbike 2022
Óscar Gutiérrez primer líder del Campionat d'Espanya de Superbike 2022 | Andotrans Team Torrentó
Redacció
04 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:39h
El pilot de Superbike de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez (Andotrans Team Torrentó), ha començat la temporada 2022 amb victòria al Circuit de Jérez - Ángel Nieto en la categoria reina del Campionat d'Espanya.

Durant els entrenaments lliures, Gutiérrez va aconseguir el millor temps de la jornada i es va fer amb la pole a ritme de rècord de la pista, assegurant-se la primera plaça per a la sortida de la primera carrera. Una bandera vermella va obligar el número 99 a reiniciar la sortida, però el palauenc va afermar la posició al capdavant i va liderar-la de principi a fi. La carrera reduïda a 10 voltes va convertir a Óscar Gutiérrez en líder de la classificació.

Ja en la segona carrera de la ronda, el pilot de Santa Maria de Palautordera va tornar a pujar al podi per segona vegada en el cap de setmana. Després d'una batalla per la primera posició durant tota la carrera, a falta dues voltes va poder escapar-se i avantatjar al seu rival amb gairebé dos segons de diferència. Gutiérrez va aconseguir una altra P1 per a fer doblet. 

La pròxima carrera de l'ESBK tindrà lloc en e Circuit Ricardo Tormo de Xest durant els dies 23 i 24 d'abril.