«Veniu a mi», la Passió de Llinars del Vallès a punt per aixecar el teló

Es representarà al teatre auditori de Llinars del Vallès els dies 2, 3 9 i 10 d'abril

Una escena de Maria i Jesús a Veniu a mi, la Passió de Llinars del Vallès
Una escena de Maria i Jesús a Veniu a mi, la Passió de Llinars del Vallès | Josep Ramon Garcia
Redacció
01 d'abril del 2022
Actualitzat el 02 d'abril a les 9:52h
El Grup Till-Tall Teatre ja tot té tot a punt per demà dissabte 2 d'abril a les cinc de la tarda, dia i hora que s'aixecarà el taló del teatre Auditori de Llinars del Vallès per fer la primera de les quatre representacions de Veniu a mi, la Passió de Llinars del Vallès, l'única que se celebra a qualsevol municipi del Baix Montseny, Vallès Oriental i Vallès Occidental i que a més té el tret diferencial a les altres.

Es tracta d'una Passió que no solament presenta el missatge de Jesús d'una manera despullada, sincera i austera com si la història s'expliqués per primera vegada, sinó també perquè és la única passió femenina "que ens deixa sentir la veu de les dones que acompanyaven Jesús. Això aporta noves dimensions de tendresa i humanitat a la història", manifesta Reyes Barragán, directora i autora del text i guió de l'obra.

La Passió de Llinars del Vallès enguany ha fet un pas més per consolidar-se en el mapa europeu de passions i ja és Europassió.
El Grup Till-Tall Teatre la va presentar oficialment el primer cap de setmana de març a la Federació Europea de Passions, davant de prop de 200 representants de Passions de 14 països europeus que es van aplegar en la 40a edició de l'Europassion amb l'objectiu de compartir experiències i posar en valor aquestes expressions centenàries.

La directora del Till-tall Teatre assegura que tothom pot connectar amb la Passió perquè s'hi tracten temes universals com l'amor, l'amistat, la justícia i la pau. En aquesta edició 2022 es representarà els dies 2, 3, 9 i 10 d'abril a les cinc de la tarda al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.