Sílvia Crespo renuncia com a regidora de l'Ajuntament de Vallgorguina

Adrià Rovira ocuparà el seu lloc

Ple telemàtic de l'Ajuntamernt de Vallgorguina en el qual Sílvia Crespo va renunciar a l'acta de regidora
Ple telemàtic de l'Ajuntamernt de Vallgorguina en el qual Sílvia Crespo va renunciar a l'acta de regidora | YouTube Vallgorguina
Redacció
01 d'abril del 2022
Actualitzat a les 14:13h

Sílvia Crespo Garcia ha renunciat com a regidora de l'Ajuntament de Vallgorguina, càrrec que ocupava des de l'any 2019. Tal com ella mateixa va anunciar en la sessió plenària ordinària celebrada dimecres d'aquesta setmana: "És per motius personals, per una qüestió de salut. No ha estat una decisió fàcil però després de reflexionar-hi molt considero que és el millor per mi, per la família i per Vallgorguina". Agraeix als veïns i veïnes la possibilitat que li van donar per ser regidora, "càrrec que he intentat exercir sempre amb responsabilitat".

En la seva intervenció al ple va demanar disculpes a totes aquelles persones que es poden sentir decebudes per la seva renúncia però ho fa "convençuda que és el millor per a tothom". Va tenir un agraïment per l'alcalde i els seus companys i companyes de l'equip de govern municipal així com per a totes aquelles persones "que m'han ajudat a fer possible aquesta experiència", va dir la ja exregidora de Cultura i Barris.

L'alcalde Joan Mora va manifestar que "ens sap molt greu perquè has fet una feina magnífica i deixes el nivell molt alt. Han sigut tres anys amb una experiència brutal". L'alcalde va anunciar que es farà càrrec de l'àrea de Cultura i va demanar a Sílvia Crespo un cop de mà en aquells temes que ja estan començats.

Els partits de l'oposició, ERC i CUP, també van expressar el seu desig que els problemes que l'obliguen a renunciar els superi aviat "la salut és el primer", van dir.

En el proper ple municipal Adrià Rovira, que ja havia sigut regidor en la darrera legislatura,  prendrà l'acta de regidor, després que Rosa Cornet, a qui pertocaria entrar, també ha renunciat a ocupar el càrrec per motius de salut, tot i haver desitjat retornar a l'Ajuntament.

Arxivat a