L'IE Pallerola es manifestarà aquest dissabte per exigir la construcció de l'edifici de l'ESO

El ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat l'enderroc de l'habitatge del conserge per encabir-hi un mòdul prefabricat

L'AFA de l'IE Pallerola ha reivindicat aquest dijous la construcció de l'edifici de l'ESO en el ple de Sant Celoni
L'AFA de l'IE Pallerola ha reivindicat aquest dijous la construcció de l'edifici de l'ESO en el ple de Sant Celoni | Cedida AFA IE Pallerola
01 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:04h
El ple ordinari de l'Ajuntament de Sant Celoni ha aprovat per unanimitat de tots els grups amb representació municipal (JuntsxCat, ERC, PSC, i CUP) la modificació de crèdit que permetrà l'enderrocde l'antic habitatge del conserge de l'IE Pallerola i, d'aquesta manera, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya disposarà de 250 metres quadrats per poder instal·lar-hi un mòdul prefabricat per a l'ESO. L'import de l'enderroc de l'edifici, en estat molt precari, situat en una parcel·la dintre del mateix centre educatiu està valorat en 17.000 euros, tal com va avançar dimarts d'aquesta setmanaNacióBaixMontseny.

D'acord amb les explicacions de la regidora d'Educació, Anaïns Medina és un pas més mentre s'espera l'edifici definitiu "com Ajuntament apostem per un projecte educactiu i de qualitat de l'IE Pallerola i seguirem insistint per aconseguir el projecte educactiu al més aviat possible".

L'alcalde Raül Garcia ha anunciat que el 6 d'abril es reuniran amb el Departament i intentar afinar una mica més els terminis d'execució de la construcció de l'edifici definitiu per a l'Educació Secundària Obligatòria a l'IE Pallerola.

Una representació de l'AFA, ataviada amb samarretes reivindicatives de color vermell, han llegit un comunicat -text sencer al final de la notícia- deixant clar que malgrat la sevaa satisfacció per guanyar terreny per poder instal·lar els barracons prefabricats en aquest espai no és el que desitgen "la votació és una petita victòria, per descomptat, però és només un pedaç. Estem celebrant que podrem fer lloc per uns barracons que ni volem ni volíem, però que, a aquestes alçades del curs, són ja la única manera possible de fer front a la urgència d’espais".

L'acord ha arribat només dos dies abans de fer-se la manifestació, demà dissabte 2 d'abril, que s'ha convocat des de l'AFA de l'IE Pallerola per exigir, precisament, la construcció de l'edifici, ja que aquest és el seu objectiu. Sortirà de l'escola a les 11 del matí i arribarà fins la plaça de l'Església.

Afa Ie Pallerola - Ple Sant Celoni by jordi purtí on Scribd

Arxivat a