El CF Palautordera femení comença la fase d'ascens amb una victòria (2-3) al camp del Porqueres UE

Lídia González, Júlia Catot i Anna Otero les golejadores de l'equip palauenc

El CF Palautordera comença la fase d'ascens a Primera Nacional amb victòria
El CF Palautordera comença la fase d'ascens a Primera Nacional amb victòria | CF Palautordera
28 de març del 2022
Actualitzat el 29 de març a les 9:35h
Bon resultat del CF Palautordera femení que aquest diumenge ha començat la fase d'ascens a Primera Divisió Nacional. Les palauenques han sumat els tres primers punts de la lligueta de sis equips després de derrotar per 2 a 3 les jugadores del Porqueres UE en el camp municipal de Miànigues.

L'equip palauenc no va trigar gaire en avançar-se en el marcador, ja que en el minut 13 Lídia González va fer l'1 a 0, però l'equip local en el minut 24 va fer l'empat a un gol marcat per Carla Puiggròs, resultat amb el que els dos equips van anar als vestidors a la mitja part.

Les jugadores que entrena Carlos Segura, a la segona part van sortir disposades a solucionar el partit i als cinc minuts de la represa van trobar el premi de l'1 a 2 amb una rematada de Júlia Catot. Un resultat que no es va moure fins el minut 60 amb el segon empat 2-2 de la tarda de les jugadores locals amb un gol de Nadia Saura.

El CF Palautordera femení, no va donar gaire temps a les jugadores locals a assaborir l'empat, només quatre minuts després en el 64 les visitants es van tornar a avançar en el marcador amb un gol d'Anna Otero que va fer pujar el 2-3 en el marcador que va ser resultat amb el que es va arribar al final del partit.

La classificació després de la primera jornada de la fase d'ascens l'encapçalen el Fundació Unió Esportiva Cornellà, Sant Cugat Futbol Club i CF Palautordera amb tres punts cadascun. El proper partit del Palau serà diumenge vinent a les 18h a casa contra la Roca Penya Blanc Blava de la Roca del Vallès, al camp municipal de la Font Martina.