Àlex Palou setè a Texas en la segona prova de la Fòrmula IndyCar 2022

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, actual campió, és tercer de la classificació general

Àlex Palou a Texas aquest cap de setmana
Àlex Palou a Texas aquest cap de setmana | Xip Ganassi
Redacció
21 de març del 2022
Actualitzat a les 18:16h
El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, ha acabat la segona cursa de la temporada 2022 de la Fórmula IndyCar Series en setena posició, en un cap de setmana que no ha estat massa propici en la cursa Xpel 375 de Texas. Tal com va manifestar el propi Palou en acabar la cursa "és una bona posició si tenim present tots els condicionants que ens hem trobat aquests dies". 

El de Ganassi va començar la cursa sortint des de l'onzena posició i remuntar va ser una tasca molt complicada, sobretot perquè al monoplaça que conduïa li faltava una mica de velocitat. Per això, la setena posició es considera un bon lloc, ja que va suposar remuntar quatre llocs en relació a la posició de sortida.

A Texas el guanyador va ser Josef Newgarden, per davant del líder del campionat Scott McLaughlin amb 97 punts. A la classificació general després de les dues curses disputades Will Power ocupa el segon lloc amb 69 punts i Àlex Palou és tercer amb 67.

La tercera prova de la IndyCar es disputarà el 10 d'abril en la pista que Palaou es va coronar campió la temporada passada: el circuit urbà de Long Beach. Una pista que, en principi, hauria de ser més favorable per al pilot vilamajorí.