El CF Palautordera femení debuta a Porqueres en el seu camí per l'ascens a Primera Nacional

Les campiones del subgrup 1.B per pujar de categoria han de guanyar el play off format pels tres millors equips de cada grup

El CF Palautordera femení campió de la fase regular de Preferent temporada 2021-2022
El CF Palautordera femení campió de la fase regular de Preferent temporada 2021-2022 | CF Palautordera
Redacció
17 de març del 2022
Actualitzat a les 17:00h
El Club de Futbol Palautorderafemení segueix fent història. El cap de setmana passat va guanyar la lliga del subgrup 1.B després de la categoria Preferent. Les palauenques han acabat aquesta primera fase amb un punt més que la UE Porqueres i fent una temporada molt regular amb 14 partits guanyats, 4 d'empatats i 2 de perduts i 65 gols a favor i 18 en contra.

Aquesta regularitat li permet aspirar a fer la història encara més gran ja que a partir del diumenge 27 de març jugarà la fase d'ascens a Primera Nacional. Una lligueta de tots contra tots amb els altres cinc millors equips dels dos grups de Preferent. Dos són del seu mateix grup la UE Porqueres i la PBB La Roca i tres de l'altre grup la Fundació UEC (Unió Es`portiva Cornellà), CF Igualada i Sant Cugat FC. Només puja un equip, el que quedi primer d'aquesta mini lligueta.

Les palauenques debuten al camp de la UE Porqueres el diumenge 27 de març a les 16h. A la lliga regular el CF Palautordera va sumar els tres punts en el partit disputat al Camp Municipal de la Font Martina (2-1) i un punt en la seva visita al Camp Municipal de Manigues (1-1).