música

L'OBM presenta «Alegria», un concert de benvinguda a la primavera

Sota la direcció i arranjaments de JM Aparicio i la participació de la promesa celonina Marina Llopis

Un dels concerts de l'Orquestra Baix Montseny | OBM
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Nou concert de l'OBM. En aquesta ocasió l'Orquestra Baix Montseny, sota la direcció i arranjaments de JM Aparicio presenta Alegria, un concert de benvinguda a la primavera en el qual interpretarà un repertori variat amb un paper destacat de la música del Cirque du Soleil i la participació de la jove promesa celonina Marina Llopis. Serà dissabte vinent, 19 de març, a les vuit del vespre al Teatre Ateneu de Sant Celoni.
 

L'OBM fins ara ha presentat concerts amb programes temàtics, com el dedicat al tango amb la participació del bandoneonista Enrique Telleria o anteriors com De Sud a Nord, música de videojocs o el concert dedicat al jazz.

Aquesta vegada l'OBM vol fer un cant a l'Alegria, amb una primera part dedicada a la música del Circ du Soleil amb dos reculls de les seves peces, i una segona part amb música variada de: Jean Michael Jarre, Aerosmith, Benj Pasek-Justin Paul, Snarky Puppy i el compositor català Carles Margarit.

 
 

 

Participació