Es desmantellen les marquesines del peatge de l'AP-7 a Sant Celoni

Hi haurà talls de la circulació a la sortida 11 entre les deu de la nit i les cinc de la matinada

Així avancen les obres de desmantallament de les marquesines de l'autopista AP7 a Sant Celoni
Així avancen les obres de desmantallament de les marquesines de l'autopista AP7 a Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
14 de març del 2022
Actualitzat el 16 de març a les 17:53h
A partir der les deu d'aquesta nit hi haurà afectacions de trànsit a l'AP-7 a Sant Celoni, amb motiu de les obres de desmantallament de les marquesines de peatge que encara hi ha a la sortida 11. D'acord amb les informacions del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana les obres s'allargaran fins les cinc de la matinada de demà dimarts 15 de març i es faran talls puntuals de trànsit a la sortida 11.

Durant els dies posteriors continuaran els treballs de desmantellament i adequació, mantenint-se obert el trànsit, sent les obres senyalitzades convenientment, i establint les necessàries mesures de seguretat viària.

Des del final de les concessions, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha estat treballant per a adequar les autopistes a la nova realitat. I dins d'aquestes actuacions, s'inclou el desmantellament i adequació, de les ja innecessàries, instal·lacions de peatge.

El passat 31 d'agost de 2021 va acabar la concessió de l'autopista AP-7 Tarragona – La Jonquera, la qual cosa va suposar deixar lliure de peatge 258 km d'autopista a Catalunya, i que, juntament amb la resta dels trams d'autopista alliberats en els anys 2020 i 2021 (que sumen més de 450 km), ha permès que actualment la Xarxa de Carreteres de l'Estat a Catalunya estigui lliure de peatge.
 
Arxivat a