La CNT es concentra a Sant Celoni per denunciar la sinistralitat laboral

La central anarcosindicalista ha presentat denúncia davant Inspecció de Treball per l'accident a la pedrera de Sant Celoni

Sindicalistes de la CNT es concentren a Sant Celoni contra la sinistralitat laboral
Sindicalistes de la CNT es concentren a Sant Celoni contra la sinistralitat laboral | Jordi Purtí
11 de març del 2022
Actualitzat a les 10:09h
"Ens concentrem públicament a Sant Celoni per denunciar públicament la sinistralitat laboral que patim amb més virulència des de la crisi financera". Aquest és el començament del manifest que sindicalistes de la CNT han llegit en la concentració que han fet a la plaça de l'Església aquest dijous, després que el passat 3 de març un treballador de 60 anys de la pedrera de Sant Celoni, gestionada per Rogasa, va morir mentre treballava, al caure-li a sobre una perforadora de grans dimensions.

A conseqüència d'aquest accident el sindicat CNT del Vallès Oriental ha presentat denúncia davant la inspecció de Treball per aclarir les causes d'aquest accident laboral mortal.

En el comunicat de la CNT es van recordar les dades de l'Observatori del Treball i el Model Productiu que, el mes de gener, hi ha hagut un total de cinc víctimes mortals en accidents laborals a Catalunya "fet que suposa un increment del 25% respecte el mateix període de l'any 2021.

La central anarcosindicalista denuncia que la sinistralitat laboral segueix mantenint nivells similars als darrers anys. El motiu és la precarietat laboral qie es deriva amb les reformes de 2010 (PSOE) i 2012 (PP) que no han estat derogades per l'actual govern espanyol i la complicitat de CCOO i UGT.
Arxivat a