Josep Pagès, un any de la promesa «per imperatiu legal» de la seva entrada al Congrés dels Diputats

El diputat de JuntsxCat de Sant Celoni en la seva presa de possessió va fer esment de la seva lleialtat al mandat de l’1 d’octubre, la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats

Josep Pagès en una intervenció al Congrés dels Diputats
Josep Pagès en una intervenció al Congrés dels Diputats | Junts
Redacció
09 de març del 2022
Actualitzat a les 18:00h
"Lleial al mandat de l'1 d'octubre, per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, per imperatiu legal, ho prometo". 9 de març de 2021 Avui fa un any entrava al Congrés dels Diputats, a ⁦JuntsxCatMadrid. Hem fet molta feina i encara és poca.

Aquest és el text de la piulada que avui ha fet el diputats de JuntsxCat de Sant Celoni, Josep Pagès, per recordar que fa justament un any que és diputat al Congrés dels Diputats de Madrid.

 
A les eleccions generals del 10 de novembre de 2019 va formar part de la candidatura de Junts per Catalunya que va encapçalar Laura Borràs, ocupant el número sis de la llista. El 9 de març de 2021 va substituir Jaume Alonso-Cuevillas que era el número tres i va dimitir després de ser ser escollit diputat al Parlament de Catalunya en les eleccions del 14-F
.

En aquest any de presència al Congrés dels Diputats Josep Pagès, entre d'altres qüestions,  ha defensat qüestions com els abusos a menors, ha plantat cara al feixisme, ha treballat sobre una proposició de Llei del tribunal de Cuentas i la presentació d'una proposició no de llei (PNL) per a la descentralització jurídica i de gestió dels funcionaris i interventors dels ajuntaments, actualment depenents de l'Estat i perquè passin a ser-ho de Catalunya.
Arxivat a