Reivindicació

Es prepara una manifestació pel 2 d'abril per reclamar la construcció de l'edifici de l'ESO de l'IE Pallerola

Altres accions reivindicatives són una carta al Síndic de Greuges i visibilitat a través de les xarxes socials

Visibilitat de la campanya de reivindicació per la construcció de l'edifici de l'ESO a l'IE Pallerola | AFA Pallerola
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 4 de març de 2022 a les 12:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'AFA de l'IE Pallerola ha decidit en una assemblera extraordinària organitzar-se per preparar noves accions de pressió al Departament d'Educació, amb la finalitat d'aconseguir la construcció de l'edifici de l'ESO per a l'alumnat d'aquest centre educatiu de titularitat pública i que fa tres anys que s'espera.

D'entrada, representants de l'AFA el passat 28 de febrer van aprofitar la visita del Síndic de Greuges a Sant Celoni per entregar-li un escrit amb aquesta reivindicació, com una de les accions programades. També volen donar visibilitat a la problemàtica i animen a penjar una pancarta al balcó o finestra, fer-ne una foto i penjar-la a Instagram amb etiqueta afa_pallerola. La reivindicació també es vol portar en la campanya Let's Clean!, mentre es neteja la llera del riu de l'escola.


Tot i amb això, l'acció amb més envergadura és la manifestació per Sant Celoni que s'ha convocat per al dissabte 2 d'abril a les 11 del matí. 

 

Participació