Llinars habilita tres espais per a la recollida de menjar i material de primera necessitat per a Ucraïna

Tothom qui hi vulgui col·laborar pot anar a Can Lletres o al pavelló 1 d'Octubre

Una dona sosté un cartell que demana que s'aturin la guerra i Putin durant una concentració
Una dona sosté un cartell que demana que s'aturin la guerra i Putin durant una concentració | Laura Fíguls/ACN
Redacció
02 de març del 2022
Actualitzat a la 13:27h

La guerra a Ucraïna ha provocat que les persones que hi viuen els pugui faltar articles de primera necessitat, per aquesta raó s'estan organitzant diferents recollides arreu del territori per tal d'enviar l'ajuda necessària a la zona. Per tal de facilitar la recepció tant de menjar com d'articles de primera necessitat l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha posat a disposició els espais de Can lletres, l'Ajuntament i el pavelló 1 d'Octubre per recollir el material a tothom qui vulgui col·laborar. A Can Lletres és obert de 10h a 13h, a l'Ajuntament també s'hi pot portar de 10h a 13h i al pavelló 1 d'Octubre de 17h a 22h.

Es demana el següent material:

Menjar només especificat a continuació: Cafè soluble instantani, cafè natural, xocolata, cacau, llet en pols, llet en pols infantil, llet en pols sense lactosa, conserves de carn o de peix, pasta, arròs, sucre, fruits secs.

Material de primers auxilis i de primera necessitat: Sacs de dormir, bolquers, compreses, ulleres protectores, gases estèrils, guants de làtex, xeringues, guix adhesiu, pegats anticremades, mantes tèrmiques, llanternes, analgèsics, betadine, silvederma o similar, linitul, betatul, furacin.