«No, per Carnaval no tot s'hi val», un escrit de protesta de l'AFA IE Pallerola per un comentari «desafortunat»

La gracieta -som conscients que pretenia ser això, una broma-, de dir-nos "com es nota que sou de la pública" quan entràvem a la plaça, podria tenir gràcia en poblacions on totes les escoles són públiques i on no existeix la segregació escolar

La comparsa de l'IE Pallerola va ser la més votada
La comparsa de l'IE Pallerola va ser la més votada | Jordi Purtí
Redacció
28 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:53h
L'AFA IE Pallerola de Sant Celoni ha fet públic aquest matí una carta oberta de protesta, amb el títol No, per Carnaval no tot s'hi val per un comentari que consideren desafortunat per part del dinamitzador en el moment d'entrar a la plaça, al final de la Rua de Carnaval de dissabte passat. El comentari en qüestió, tal com s'explica des de l'AFA IE Pallerola és "com es nota que sou de la pública".

Diuen que són conscients que la "gracieta" pretenia ser una broma, però aquesta frase "podria tenir gràcia en poblacions on totes les escoles són públiques i on no existeix la segregació escolar. Afegeixen que Igual que tots hem acabat entenent que no es poden fer bromes masclistes, racistes o homòfobes, el Rei Carnestoltes ha d'entendre també que no es poden fer bromes sobre una educació pública durant tants anys maltractada i menystinguda en aquest poble.

L'AFA IE Pallerola afrofita l'escrit per demanar a l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, a enderrocar la casa del conserge "necessitem aquell espai per encabir-hi els barracons pel curs vinent, ja que a causa d'un nou incompliment del departament d'Educació no tindrem l'edifici definitiu de l'ESO al setembre".

Text íntegre de l'escrit de l'AFA IE Pallerola

Per Carnaval No Tot s'h... by jordi purtí

Arxivat a