Àlex Palou comença la defensa del títol de la Fórmula IndyCar

Aquest cap de setmana arranca la temporada 2022 amb el i GP St Petersburg

Àlex Palou alça la copa de campió de la temporada 2021
Àlex Palou alça la copa de campió de la temporada 2021 | Xip Ganassi
Redacció
25 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:24h
El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, començarà aquest cap de setmana en el I GP St. Petersburg la competició 2022 de la IndyCar, en la qual defensarà el títol aconseguit la temporada passada. Aquesta és la seva tercera temporada als circuits americans del pilot de Xip Ganassi i té com a objectius, no solament intentar revalidar el títol de campió sinó guanyar la prestigiosa 500 Milles d'Indianàpolis el 29 de maig.

El vilamajorí sintetitza l'objectiu dient que "per guanyar-les només hem de millorar una posició en relació a la temporada passada. Durant l'hivern amb l'equip les hem estat preparant una mica". De tota manera assenyala que no perd de vista el campionat "un dia no compensa una temporada".

En una entrevista concedida a Marca diu que no té pas més pressió pel fet d'haver guanyat el títol l'any passat. "Estar en un equip com Ganassi la tenim sempre. Tots els pilots i tots els esportistes vivim amb la pressió. Tenim un monoplaça molt bo i tornarem a tenir opcions per guanyar". Palou reconeix que aquest any té més experiència i més confiança, tot i que des que va aconseguir el campionat "els rivals et miren d'una altra manera".