Un jove vinculat a Riells i Viabrea mor apunyalat a Barcelona

Els fets van passar la matinada de dissabte després de celebrar el seu 28è aniversari

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort del jove apunyalat a Barcelona
Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort del jove apunyalat a Barcelona | Mossos Esquadra
Redacció
22 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:20h
El joveJosep G. G. de 28 anys que va morir apunyalat la matinada de dissabte passat a Barcelona està relacionat amb Riells i Viabrea, on hi ha viscut i estudiat durant molts anys. De fet, el seu pare és veí d'aquest municipi del Baix Montseny. Pel que ha pogut saber NacióBaixMontseny el jove havia anat a celebrar el seu aniversari i ja no va tornar a casa seva.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per a esclarir la mort "amb indicis de criminalitat". Els investigadors, la Divisió de Recerca Criminal de la Regió Metropolitana Barcelona, busquen als agressors i estan pendents dels resultats de l'autòpsia per saber si la causa directa de la mort han estat les punyalades que presentava el cos o els cops que també havia rebut.

Els fets van passar cap a un quart de set del matí del dissabte 19 de febrer, al carrer Rocafort de Barcelona quan es va avisar la policia de la presència d'un home enmig del carrer amb ferides d'arma blanca. Al lloc s'hi van desplaçar també efectius sanitaris, que el van traslladar a un centre hospitalari, on va morir hores després. Les investigacions estan sota secret de sumari.


 
Arxivat a