Una operació de mossos i policies locals acaba amb vuit denúncies per tinença de droga en un bar de Sant Celoni

El dispositiu es va fer la nit de divendres a dissabte amb la participació d'una vintena d'agents

Vuit denúncies per tinença de substàncies estupefaents a clients d'un bar de Sant Celoni
Vuit denúncies per tinença de substàncies estupefaents a clients d'un bar de Sant Celoni | Mossos Esquadra
Redacció
22 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:46h

Una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Sant Celoni i la unitat canina de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera a l'interior d'un local musical del carrer Barcelona de Sant Celoni, s'ha tancat amb vuit denúncies administratives a diversos clients del local per tinença de substàncies estupefaents i una acta d'inspecció al local per infraccions administratives. L'operació va tenir lloc la nit de divendres a dissabte de la setmana passada a partir de dos quarts de dotze de la nit.

El dispositiu policial es va fer arran de les queixes continuades dels veïns de la zona, especialment els caps de setmana. Hi van participar prop d'una vintena d'agents policials, entre els quals agents de paisà i membres de la Unitat Regional de Policia Administrativa dels Mossos d'Esquadra.
 

La Unitat Canina de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera Foto: Mossos Esquadra

La policia no és la primera vegada que entra en aquest local de Sant Celoni. El gener de l'any 2021 es van aixecar actes per incompliment de mesures Covid, festa il·legal, superar el nombre de persones permeses, tenir en funcionament un local incomplint les restriccions que hi ha, fumar dintre del local i no portar mascaretes.

En les darreres setmanes els tres cossos policials han augmentat la pressió de vigilància a diversos punts de Sant Celoni. El 3 de febrer diversos controls van permetre comissar una arma blanca i el 10 de febrer van enxampar un jove per venda de marihuana.