El castell de Montsoriu és el tercer monument favorit dels catalans

Així ho han decidit els espectadors del programa «Batalla monumental» de TV3 que han escollit el Poble Vell de Corbera d'Ebre com a favorit

La periodista Xantal Llavina ensenya l'estendard dels Cabrera
La periodista Xantal Llavina ensenya l'estendard dels Cabrera | Batalla monumental TV3
18 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:58h
El castell de Montsoriu és el tercer monument favorit dels catalans, d'acord amb les votacions que aquesta nit passada han fet els espectadors del programa Batalla monumental de TV3 que, han decidit que el Poble Vell de Corbera d'Ebre és el preferit, per davant de les muralles de Montblanc que ha quedat en segona posició. La final s'ha celebrat en directe des de la Seu Vella de Lleida, monument guanyador de la primera edició del programa de la televisió de Catalunya que presenta Roger de Gràcia.

El castell de Montsoriu va ser el primer monument que va accedir a la final després de superar el seu "duel" amb el castell de Mur (Pallars Jussà) en el programa del passat 20 de gener. Gràcies a la mobilització del territori a tota la comarca de la Selva i arreu de la demarcació de Girona i també del Baix Montseny, en la final el castell de Montsoriu va superar en una primera ronda de votacions la cartoixa d'Escaladei i el Palau de la Música Catalana, els altres dos monuments que havien arribat a la final. El castell de Montsoriu va ser eliminat amb el 31% dels vots per darrera de les muralles de Montblanc que van aconseguir el 33% dels vots.

Una vegada conegut el resultat el castell de Montsoriu ha felicitat El Poble Vell de Corbera d'Ebre i ha agraït tothom qui ha fet possible Batalla monumental, "que ha posat en valor aquests grans monuments del país" i també ha agraït el suport que ha rebut el castell de Montsoriu.