La Passió de Llinars del Vallès es presentarà oficialment com a membre de l'Europassion

A l'assemblea hi participaran 200 representants de Passions de 14 països

L'assemblea de l'Europassion se celebrarà a Esparraguera
L'assemblea de l'Europassion se celebrarà a Esparraguera | Passió Esparraguera
Redacció
18 de febrer del 2022

El grup Till Tall Teatre ha anunciat aquest dijous que La Passió de Llinars del Vallès es presentarà oficialment com a membre de l'Europassions, en l'assemblea que el proper dissabte 5 de març prop de 200 representants de Passions de 14 països europeus es trobaran en la 40a edició de l'Europassion amb l'objectiu de compartir experiències i posar en valor aquestes expressions centenàries.

L'esdeveniment servirà per presentar la temporada de passions a Catalunya, que després de dos anys molt marcats per la pandèmia, recupera gairebé la normalitat. L'acte central serà dissabte, amb una mostra de cultura popular i la representació de la Passió d'Esparraguera, que estrenarà una nova versió. Abans de l'Europassion, aquest cap de setmana se celebra la FiraPassió, que també recupera el format tradicional.

La trobada europea de passions torna a Esparreguera, on fa 40 anys va sorgir aquest moviment que agrupa prop de80 grups de Passions de 16 països. Quasi tots ells –França, Àustria, Alemanya, Bèlgica, Eslovènia, Espanya, França, Itàlia, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania i Suïssa, juntament amb Catalunya–, estaran presents a l'esdeveniment, que vol estrènyer els vincles entre els diferents grups, i posar en valor la força de la tradició i la tasca de milers de voluntaris que cada Setmana Santa fan possible aquests espectacles monumentals.

Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès, amb guió i direcció de Reyes Barragan, està escrita amb llenguatge fresc, actual i amb el tret diferencial que s'explica des d'un punt de vista femení. En aquesta edició 2022 es representarà els dies 2,3,9 i 10 d'abril a les cinc de la tarda al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.